Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 09:47 - Вила Зеленика Синеморец - Моят Рай!
Автор: sinemorets Категория: Туризъм   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
1



 Ако трябва да опиша с две думи Вила Зеленика - това ще бъде "магическо място". Има нещо много особено там. Една такава ... топлина, уют. Единственият проблем е ... че не можете да си намерите свободна стая там :) Освен юни и септември може би. 
Това е и единствената причина да съм бил там един-единствен път в началото на юни. През цялото останало време се ангажира от чужденци и просто няма места. 
Бяхме там 6 нощи. Ние сме семейство с малко дете. Основно изискване за нас е детето да има място да играе и да е безопасно. 
Самата вила като сграда не е нещо особено. Има всичко необходимо - телевизор, хладилник, хубава баня, но ако търсите лукс - едва ли ще бъдете впечатлени. 
Но градината ... ах, градината! 
Това е площ с размери може би едно 5 декара. Не съм много добър в определянето на площи на око, но не е по-малко със сигурност. 
В тази градина - всяко едно нещо, нещенце е премислено, подредено, декорирано с единствената мисъл за клиента. 
Имахме уверението на собствениците, че градината се обезпаразитява постоянно и вероятно наистина е така, защото няма нито комари, нито оси, кърлежи, стършели и други подобни, с които имах лош допир в един друг хотел в Синеморец, за който вече писах тук. 
Градината се поддържа през целия ден. И постоянно нещо се прави по нея. Има една жена, която работи там и отговаря само за това доколкото видях. Стоял съм цял ден на верандата и съм я гледал какви невероятни неща сътворява от наглед невъзможни предмети. 
Собствениците на вилата са мъж и жена, които по никакъв начин не натрапват присъствието си, но ако ги питаш нещо, с удоволствие ти обясняват. Просто интелигентни хора, с мисъл и желание в туризма. 
В градината са направени беседки и за всяка една стая във вилата си има обособено място /тъй като не всички стаи са с веранди/. 
Има отделна сграда, която има ролята на кухна с абсолютно всичко, което можете да се сетите - барбекю, скара, кухня, хладилник, фурна, микровълнова, всякакви посуди, подправки, кафемашина с БЕЗПЛАТНО кафе. Мисля имаше и безплатен сок, но не съм си взимал от него. 
Градината е НАИСТИНА основно мислена за деца. Има люлки, пързалка, пясъчник, играчки разни. Няма ръбове, камъни, бетони, просто една окосена трева с цветя навсякъде. 
Едва ли ще мога да опиша мястото с думи. Просто знам, че наистина си починах за пръв път на морски курорт. Имаше дни, през които стоях по цял ден на верандата и просто нищо не правех, просто гледах, без да мисля за нищо, без да се изнервя за едно нещо. 
Просто не исках да си тръгвам от там. Накрая на почивката ни, казах на собствениците, че за мен - това е най-доборото място, на което съм почивал в живота си. Не знам дали това значи много за тях, но съм бил на много, много места, както в евтини, така и в неприлично скъпи хотели на 3 континента. 
Пожелавам на всеки да изпита това чувство. 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sinemorets
Категория: Туризъм
Прочетен: 13422
Постинги: 4
Коментари: 4
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930